Home Office

Ať už jsme museli dočasně pracovat z domova nebo je to pro již standart, neměli byste zapomínat na pracovní místo, které vám bude naprosto vyhovovat, a kde tak budete i efektivnější. Zároveň by to měl být koutek, kam si rádi budete sedávat a cítit se prostě dobře. Vybrali jsme několik designových kousků, které by vám k tomu mohly k tomuto ideálu pomoct. Jsou nejen pro milovníky designu, ale i pro ty, kteří ocení kvalitu a praktičnost.

 

Místo, kde se rodí všechny dobré nápady

Pracovní stůl je jistě tím nejzákladnějším kamenem vaší domácí kanceláře. Je to kousek, který vám prostě nesmí chybět. Při práci z domova je důležité si určit jedno místo, odkud budete každý den v danou hodinu pracovat. Samozřejmě, že můžete pracovat z gauče, na kuchyňské lince nebo dokonce z postele, ale pokud budeme opravdu upřímní, práce by měla mít řád a pořádek, a proto pořádný stůl je prostě třeba. Ať už jste milovníci klasiky, přírodních materiálů, odolného kovu či lehkého plastu z celé nabídky pracovních stolů si rozhodně vyberete.

Organizace na prvním místě

Aby šla práce hezky od ruky, vše by mělo být pěkně uspořádané. Ať už se jedná o důležité dokumenty, vaše poznámky či úkoly, srovnat si je můžete do designových knihoven, regálů či pořadačů. Budete mít po ruce to, co právě potřebujete a vaše myšlenky a nápady se vám na čistém stolu jen pohrnou.

  

Židle

Aby záda nebolela, aby zadní část nebrněla, je třeba vybrat židli, která vám bude naprosto vyhovovat. V naší nabídce si můžete vybrat z různých materiálů a stylů, které vás jen tak neomrzí.   

Udělejte si pauzu

Nezapomínejte si při práci dělat dostatek přestávek. Ať už na pohodlné sedačce, lenošce nebo v křesle. I 10 minut se počítá. Naberete tak nové síly a vaše tělo a mysl vás pak odmění vyšší efektivností.