Podzimní tipy do interiéru

Podzimní období nejsou jen krásně zbarvené listy, ale bohužel s sebou přináší i chmurné počasí, kratší dny a méně slunečních dní. Jak se vyvarovat té proslulé horší náladě z tohoto období? Přinášíme vám několik tipů, díky kterým se do svého domova budete doslova těšit.

Více světla

Prvním tipem je dostatečné a příjemné osvětlení, díky kterému můžete svůj interiér dokonce i velmi oživit. Vybrat si můžete nejen ze stolních lampiček, stojacích lamp, závěsných osvětleních, nástěnných nebo pro opravdovou originalitu těch vestavných, ale i svícnů či krbů. Tak či onak čím více osvětlení v těchto podzimních a nastávajících zimních měsících využijete, tím větší kouzlo a atmosféru naladíte.

   

Jako v bavlnce

Každý mi dá za pravdu, že není nic lepšího v pošmurných dnech nežli teplý a měkký pléd či kožešinka, která krásně zahřeje. Barevně jej sladit navíc můžete i s ostatními kousky nábytku a vytvořit tak dokonalou harmonii.

    

Teplé tóny

Pokud jste spíše milovníky jara a léta, vneste do svého interiéru více teplých a jemných odstínů. Váš domov tak bude působit více příjemněji a útulněji. Teplo můžete vytvořit buď menšími změnami jako jsou doplňky nebo těmi většími, jako jsou například tapety.

Čas na skvělou knihu

Každý z nás, kdo má rád čtení ať už knih či magazínů, si nejvíce vychutná tuto chvilku v pohodlném a útulném křesle. Křeslo ale neznamená jen pohodu, jde o životní styl. Ať už jste raději zastánci moderního, minimalistického, klasického či vintage stylu křesel, na výběr máte v dnešní době z velké nabídky. Při výběru nezapomínejte jen na účel křesla, ale zda půjde pouze o designový kousek, nebo v něm budete trávit většinu času při odpočinku. Vybrat si můžete z několika možností materiálu jako je například kůže, látka, kov, dřevo či plast. A pro větší pohodlí jsou skvělými pomocníky také příjemné podnožky.