IBRIDE

Ibride je proslulá francouzská designérská firma, která vznikla v roce 1996 ve Fontainu. Jako tři mušketýři firmu založilo rodinné trio tvořené z Carine Jannin, Rachel a Benoit Convers. A díky originalitě a tvorbě singulárních a poetických objektů, jejichž hlavním tématem je příroda a svět zvířat, si Ibride rychle získává nové spolupráce s prestižními značkami, jako jsou Kenzo a Habitat, pro které navrhuje a dodává nádobí, osvětlení a další příslušenství.

Porcelán

Originální a stylová, to jsou kolekce talířů Narcisse, Eden, Osorio, Parnasse od designérů Benoit and Rachel Convers pro IBRIDE. Dokonale osvěží váš stůl a stanou se středobodem pozornosti vaší návštěvy. Každý kousek je vyroben z melaminu a je ozdoben vysoce kvalitním individuálním fotografickým potiskem.

                  

Více než jídelní sada

S naprostou designovou novinkou nyní přichází iBride, za kterou stojí opět RACHEL AND BENOIT CONVERS . Nejde pouze o jídelní sadu z melaminu s fotografickým potiskem, ale také o jedinečný dekorativní prvek vaší domácnosti. Složením všech dílů, vznikne jemná a elegantní váza, kterou si můžete vystavit kdekoliv. V nabídce ve 4 barevných variantách.

    

Podnosy a obrazy

Dvojí využití jistě najdete i pro designy kolekce Ambroise. Nejenže se dají pověsit jako originální obraz, ale jsou také skvělým podnosem. A kdo za nimi stojí? Opět talentovaná Rachel Conversová. Vytvořila kolekci z laminátu, která je sice plná menších designů, ale rozhodně není o nic méně charismatická. Nechte se omámit ladným aristokratickým kolibříkem, který se objevuje v celé této jedinečné kolekci.