Contain 

Contain je vysoce propracované studio designu osvětlení a nábytku. Kombinací materiálů s vyspělou technologií jsou jejich designové kousky hrdě ručně vyráběny na slunném ostrově Mallorca a zasílány do celého světa.

Běžně se říká, že „jste tam, kde žijete“, a to je přesně důvod, proč jsme se rozhodli přestěhovat na Mallorcu – ideální místo pro naši základnu a pro založení našeho studia. Designéři Mauricio Obarrio a Juan Peralta spolupracují s Contain a výsledek spolupráce exeluje mezi praxí, místními řemeslníky a průmyslovým sektorem. Prostor, kde se kreativita a jednoduchost potkávají a vytvářejí jedinečný příběh mezi materiály a každým finálním designem.

   

Naším posláním je vytvářet vysoce kvalitní návrhy osvětlení, které jsou nejen krásné, ale také funkční a udržitelné, za použití řemeslných technik a přírodních materiálů. Jsme nadšení pro vytváření vlastních řešení osvětlení, která odrážejí osobní styl a potřeby každého klienta.Čerpáme inspiraci z bohaté kultury Mallorky a snažíme se podporovat estetické inovace a objevování starého i nového. Snažíme se přidat více hodnoty místním materiálům vytvářením produktů, které zdůrazňují materiálnost a jednoduchost formy, a tím podporovat dialog mezi řemeslníky na Mallorce i mimo ně. Nakonec věříme v sílu kombinace místních materiálů se současným designem a špičkovou technologií.

Naše studio pevně podporuje filozofii pomalého designu a zdůrazňuje, že je důležité věnovat čas vytvoření produktů, které jsou dobře vyrobené a smysluplné. Oceňujeme tradiční techniky a řemeslo a upřednostňujeme kvalitu před kvantitou a snažíme se vytvářet produkty, které jsou krásné, funkční a mají dlouhou životnost.

Celou nabídku najdete zde.