BARVA ROKU 2023

Jako každý rok se vyhlašuje barva, která bude udávat trend, barva, která bude v následujícím roce přímo na každém rohu. Proto jsme si pro naše milovníky designu připravili několik designových kousků této stylové barvy. A o jaký odstín se jedná? Viva Magenta je odstín červené a fuchsiové růžové. Tato barva je kreativní, živelná a plná charisma. Vyzařuje pozitivní energii a dokáže pozvednout náladu při každodenních strastech a problémech.

A jaké kousky v barvě roku nás najdete?

Vitra designové sedačky Polder Compact

Název Polder označuje v Holandsku zemi, která byla uměle získána z moře vybudováním hrází a trativodů. Právě takovou hloubku, plochost a důraz na horizontály představuje korpus sedačky Polder Sofa. Designérka Hella Jongerius zvolila pro tuto sedačku pět barevně sladěných kombinací látek a zvýraznila je high-tech přízí a velkými knoflíky z přírodních materiálů. K dostání v několika možných variantách.

KNOLL křesla Platner Lounge Chair

Designové sedačky VITRA Living Tower

Tato lenoška Living Tower od Vernera Pantona je 2 metry velká designová plastika se zaoblenými obrysy a expresivní siluetou. Její vnitřní výklenky mohou být použity pro posezení nebo pro relaxaci a ležení. Je tedy ideálním útočištěm pro neformální schůzky nebo pro odreagování v moderních prostorách kanceláří či vašich domovů.

Miniforms designová závěsná svítidla Tora