Zahradní sezóna pomalu, ale jistě začíná!

Jaro je již tady a hezkých dní stále přibývá. Připravte se na sezónu posezení v exteriéru, ať už na vaší terase, zahradě nebo pod pergolou. Využití těch nejlepších materiálů ve spojení s originálním designem váš prostor odpočinku vyzdvihne na jinou úroveň. A patříte-li mezi zastánce přírodního dřeva, moderního kovu nebo lehkého plastu. Pro všechny varianty najdete v naší nabídce mnoho designů, a ještě mnohem více.

Ověřená klasika – dřevěný zahradní nábytek

Dřevo nikdy nevyjde z módy ať už ho využijete v interiéru či v exteriéru. Patří sice do škatulky nábytku, o kterému musíte věnovat určitou péči, ale zaručeně vám to vrátí. A hlavně se hodí do opravdu každého stylu exteriéru.

Moderní a minimalistický kovový nábytek

Je jemný, elegantní a nenáročný, na mysli máme kovový zahradní nábytek, který s přidáním polštářů či podsedáků náramně zútulníte. Hodí se nejen k minimalistickému pojetí zahrady. 

Lehký a praktický plastový zahradní nábytek

Pokud patříte mezi praktické typy, vybrat si můžete i omyvatelného a nenáročného plastového nábytku, který si právem zamilujete.

Když hledáte něco originálního, aneb jedinečný designový zahradní nábytek

Pokud hledáte opravdu jedinečné kousky, které budou na vaši zahradě či terase nepřehlédnutelné, sáhněte buď po zemní variantě využitím koberců a polštářů, nebo nezvyklým tvarům v mnoha barevných variantách.

Celou nabídku zahradního nábytku najdete zde.